Mikä on JHL? Entä JHL Opiskelijat?


OLKOON VOIMA KANSSAMME!

 

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto - JHL ry on Suomen suurimpia ammattiliittoja. JHL kokoaa yhteen hyvinvoinnin ammattilaiset ja nostaa heidät arvoonsa. Yhdessä meillä on voimaa tehdä hyviä sopimuksia, tehdä työn sisällöstä mielekkäämpää, luoda hyvinvointia työpaikoille ja vapaa-aikaan.

JHL:n jäsenet työskentelevät lähes kaikissa ammateissa valtiolla, kunnissa, kuntayhtymissä, seurakunnissa, liikelaitoksissa, yhtiöissä, järjestöissä ja oppilaitoksissa.

Meitä on paljon, monella alalla. Liitto kuuluu sekä julkisille että yksityisille!

 

YLPEESTI JULKIDUUNARI JO KOULUNPENKILLÄ - JHL OPISKELIJAT -

 

Oletpa sitten opiskelemassa lähihoitajaksi, merkonomiksi, ohjaajaksi, sosionomiksi, yhteisöpedagogiksi tai vaikkapa sairaanhoitajaksi, JHL Opiskelijat on sinua varten!

Julkisten ja hyvinvointialojen opiskelijat JHL ry on JHL:n suurin yhdistys, jossa on lähes 10 000 jäsentä. Yhdistys on perustettu 20.11.2005 ja kotipaikkana toimii Helsinki, mutta toiminta-alue on koko Suomi. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen JHL:n opiskelevat jäsenet toisen asteen opiskelijoista korkeakouluopiskelijoihin.

Jäsenistö valitsee kahden vuoden välein syyskokouksessa hallituksen, joka laittaa jäsenten etujen ajajana opiskelijoiden rullia rullaamaan. Käy tsekkaa Yhteystiedot -kohdassa kauden 2014-2015 hallitus ja ota rohkeasti yhteyttä!

 

Tutustu liiton nettisivuihin tästä